9.6.2017 – En stuga skall inredas

Godmorgon! Här sitter jag och äter frukost i lugn och ro, omringad av doftande blommor, medan de två andra snarkar vidare på övre våningen. Så skönt med ledig dag utan desto större planer.

IMG_2822

Min enda plan är att åka till Karis och hämta ett lass mini-möbler som jag köpte till Minous lekstuga via Facebooks pryltorg. Skall överraska henne med en ny lekplats idag, tänkte jag. Så igår tvingade jag sambon att tömma ur allt gammalt skräp som låg där. Ved. Verktyg. Rubbet. Tror hon kommer att bli överlycklig när hon ser sin nya stuga!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s