6.6.2017 – Första sommardagen?

Till skillnad från gårdagen då regnet bara öste ner konstant och jag låg däckad hemma med bihåleinflammation, så har den här dagen varit riktigt nice. Bihåleinflammationen är visserligen kvar, men jag har fått medicin mot den och trycket i huvudet har lättat betydligt, så har till och med kunnat vara utomhus och njutit av värmen med Minou under eftermiddagen och kvällen.  Det känns som om det äntligen hittat lite äkta sommarvärme hit.

Efter dagis gick vi ner till Baywatch på en fika med Elin, Malin och Fia. Sedan gjorde vi ett mycket kort stopp i parken innan vi kom upp och satte oss på terassen på gården istället.

IMG_2810.JPG

Efter att knappt har sovit något alls de två senaste nätterna hoppas jag kunna få en normal nattsömn inatt och gå på jobb som vanligt imorgon. Har ju inte så många arbetsdagar kvar nu innan mammaledigheten kör igång!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s