1.6.2017 – Sommarlov

Vilken underbar dag. Nu syftar jag inte på att det är nio plusgrader ute och att det kom hagel den första juni, utan att jag äntligen är färdig med skolan! Jag får pappren först i augusti, men idag har jag fixat undan mina sista examensdelar så i princip är jag färdig merkonom nu. Tänk att jag lyckats ta denna examen på endast ett år, det är jag stolt över. Fick visserligen mycket till godo tack vare tidigare arbetserfarenhet, men jag var ändå tvungen att avlägga examen i alla delar och det har jag gjort på bara ett år. Så lite stolt får jag allt vara. Tjohoo!

Examen

10 thoughts on “1.6.2017 – Sommarlov

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s