24.5.2017 – En fin onsdag

Vad skönt att det blev så här varmt och fint väder nu till eftermiddagen. Jag och Minou har varit ute på gården sen vi kom hem från jobbet/dagis och haft picnic med saft, kex och smoothie. Nu ska vi strax kila ner till parken och leka en stund. Sen tänkte jag hinna packa och städa lite ikväll ännu (fastän jag vet att det är helt onödigt, kommer att vara ett bombnedslag när jag kommer hem efter helgen igen). Packandet hinner jag i och för sig med imorgon också, vi åker iväg först på eftermiddagen.

IMG_2571

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s