16.5.2017 – När livet tar en ny riktning

Imorse hade jag bedömning av examensdelen kontorstjänster på jobbet och är nu ännu ett steg närmare min merkonomexamen vid  Axxell. Jag har fortfarande två examensdelar kvar att avlägga, och dem kommer jag att fixa undan ännu inom maj månad. Sen får jag pappren från skolan i augusti. De två sista examensdelarna i kundservice och företagets lönsamhet tentar jag i princip bort med hjälp av min tidigare arbetserfarenhet, så lite pappersarbete kvarstår och sen är jag färdig. Att på ett år få en utbildning inom en helt ny bransch, och ett jobb till på köpet, är ju inte helt illa. Har faktiskt lärt mig enormt mycket det senaste året när jag tänker efter. Har nu anställning fram till slutet av juni då jag blir mammaledig, men efter det får vi se vart vindarna för mig. I nuläget känner jag mig faktiskt lite nyfiken på framtiden! Har ingen aning om vad jag kommer att syssla med sen, men det är absolut inget jag tar någon stress över. Tvärtom. Det känns som om jag har alla möjligheter i världen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s