7.4.2017 – mot Stockholm

Nu har jag checkat in på flygfältet och är redo att hoppa på flyget till Stockholm. Det skall bli så roligt med en helg i Stockholm, älskar att vara där på våren när uteserveringarna börjar öppna och staden vaknar till liv. Tyvärr missar jag ju blomningen av körsbärsträden i Kungsträdgården med någon vecka, men vädret skall i alla fall vara varmt och bra så jag klagar inte! Idag blir det säkert lite shopping och lunch på stan när vi kommer fram, och imorgon står 30-års fest på schemat. Det kommer att bli fantastiskt!

IMG_2129

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s