5.3.2017 – Att fortsätta vänta

-inlägget innehåller affiliatelänkar-

I fredags fick jag ett efterlängtat paket hemlevererat. Ni kan säkert gissa vad? Ja, bordet såklart! Gissa om jag blev besviken när jag skulle plocka ihop det och insåg att skruvarna saknades. Buähäää… Har nu i alla fall mailat Ellos kundservice, så får hoppas det löser sig så fort som möjligt. Vill ju ta mitt nya bord i användning NU.

img_5937

Vi får helt enkelt ge oss till tåls lite till. Men det fixar vi va? ;) Tror det kommer att bli hur bra som helst. Blir fint med lite runda former som omväxling. Inspireras jag av min efen kroppsform månne? Hahaha.

Nu skall jag gå ut till hästarna. Ikväll efter att kvällsstallet är undanröjt checkar jag ut och åker hem tillbaka. Systern och sambon återvänder hem från sin resa inatt, så nu har jag gjort mitt här för den här gången. Enjoy your Sunday guys!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s