23.2.2017 – En sportlovstorsdag

Förmiddagen idag började med att Saga och Sigge kom på besök. Ja, Sandra och Elin var förstås också med. Det lektes, surades, skrattades och streds om vartannat. Och ljudnivån, den var hög. Innan det blev sovdags och dags för de andra att kila hem åt alla barnen lunch. Saga bjöd på spenatplättar.

img_5896

Sedan blev det picnic på köksgolvet.

img_5897

När vännerna åkt hem och Minou sovit sin dagsömn hade jag, som jag redan nämnde, planerat in loppisrunda. Hade ju inte räknat med att det skulle bli snöoväder igen. Så vi fick nöja oss med ett loppis och matbutiken. Några möbler hittade vi inte, men en häst kom vi däremot hem med. Nytt försök en annan dag.

3 thoughts on “23.2.2017 – En sportlovstorsdag

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s