21.2.2017 – vegerestaurang

I eftermiddag hade vi en liten ”friluftsdag” på jobbet efter arbetstid. Vi delades in i grupper och fick frågor som vi skulle svara på längs vägen. Det var riktigt skönt med frisk luft och motion i det fina vädret!

Huvudsyftet med eftermiddagen var ändå att tacka av en kollega som flyttar till Oslo kontoret, och det gjordes genom mat och umgänge på den lokala restaurangen RastaChef. RastaChef är en restaurang som endast serverar vegetarisk mat och jag blev väldigt positivt överraskad av maten. Skulle jag ha någon som alltid fixar sådan mat åt mig kunde jag lätt leva som vegetarian. Det var jätte gott! Tycker verkligen att man skall testa på det om man bor här i trakten.

img_1713

Nu skall jag hoppa i bastun och sedan lägga mig jätte jätte tidigt. Är riktigt utmattad efter den långa dagen, haha! Visst är det härligt med all gravid-energi… *sarkasm*

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s