11.2.2017 – Mommo, moffa & Molly-kissan

Aj tusan, så skönt med helg. Stor bonus att det dessutom bara är lördag idag, har hela tiden gått med känslan av att det borde vara söndag. Jag och Minou övernattade lite spontant hos föräldrarna i Karis igår medan sambon var iväg på bastukväll. Kanske därför gårdagen kändes som en helgdag.

img_1625När vi åker till Karis så ska vi alltid hälsa på ”mommo, moffa, Molly-kissan”

Imorgon ska vi försöka ta oss över isen till sommarstugan. Har själv grym respekt för isen och skulle aldrig gå ut på den om den inte är riktigt säker, så vi kommer nog att dubbelkolla och trippelkolla innan jag går ut på den! Minou får stanna hemma, skulle aldrig riskera att ta henne med då jag inte vet på förhand hur stark den är. Men det skall bli roligt att få ta en första titt på insidan av stugan. Den har vi nämligen inte sett innan!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s