18.12.2016 – julfester

Igår spelade vi årets sista match mot tabelljumbon och därefter firade vi med bastu och mat tillsammans med laget. Idag fortsätter julfirandet då vi skall äta julmiddag tillsammans med sambons släkt. Många av dem är alltid bortresta över julafton, så vi firar oftast på förhand med dem. Och det tycker jag faktiskt är väldigt behändigt! Då behöver det aldrig bli diskussion över var man skall fira själva julafton. Speciellt nu när Minou är med i bilden. Vi firar helt enkelt två gånger och på allas villkor.

img_5488

Bara Minou vaknar från sin tupplur skall vi ännu hinna iväg på lite juklappshandel innan middagen, har jag tänkt. Hon har snart sovit i 2,5h så jag antar att hon tar igen den dåliga nattsömnen. Vi hade en helt katastrofalt dålig natt inatt. Vet inte riktigt vad det berodde på, för hon har sovit riktigt bra de senaste nätterna innan. Lite rosslig och täppt i näsan var hon, men det har hon varit från och till i flera veckor så jag har svårt att tro att det var orsaken! Förhoppningsvis drar hon inte på sig något värre nu innan resan bara. Tretton dagar till avfärd!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s