30.10.2016 – Nytankad på energi

Oh my, så skönt att vara hemma igen. Våra träffar med tjejerna hör alltid till några av årets höjdpunkter. MEN. Man är inte precis utvilad då man kommer hem. Det är inte så att vi är ute och clubbar nätterna långa, men oftast sitter vi och äter, talar och dricker vin till sent in på natten. Inga undantag den här helgen. Ändå tankar man energi för några månader framåt, på något underligt vis.

img_0739

Ny tröja, nya jeans och en hel del annat nytt i kappsäcken, som jag vill visa er någon annan dag. Är väldigt nöjd med resans shopping. Tröjan klickade jag i och för sig hem från Ellos redan innan resan, men också den skall få en lite närmare presentation. Någon annan dag, som sagt. För nu skall jag gå och snusa på min lilla bebis och pussa henne gonatt där hon sover. Ser fram emot att få ge henne en riktig bamsekram imorgon då hon vaknar.

-inlägget innehåller affiliatelänkar-

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s