5.10.2016 – nytt projekt

Efter att vi färdigställde och sålde vindsvåningen som vi remppade på förra hösten-vintern-våren, har vi nu ett nytt projekt på gång. Sambon köpte nyligen en stor hall med tillhörande kontorsbyggnad på ca. 180kvm, som vi nu skall fixa till lite och har nya planer för! Där kommer jag alltså att tillbringa mycket av min lediga tid just nu. Det vill säga då jag inte har skola, träning eller Minou hemma. Jaa, det lär alltså inte bli så hemskt ofta för min del, men det är ett roligt projekt som jag tycker känns kul ändå.

Eftersom vi slutade tidigare från skolan igår och jag hann lämna in veckans inlämningsuppgift, hade jag idag möjlighet att vara med och planera samt inhandla lite material till renoveringen. På lördag skall jag sätta igång och måla har jag tänkt, för då har Minous farmor ”reserverat” Minou. Dessutom har vi matchfri helg, så det gäller att passa på! Nu slår det mig också att jag fortfarande inte införskaffat mig ett par ordentliga arbetsbyxor. Måste göra det pronto.

Men nu. Sova. Tidig väckning och två dagar lärarvikariat väntar.

4 thoughts on “5.10.2016 – nytt projekt

    1. Han är hemma nu jo, men eventuellt inte imorgon. Men jag fick ordnat med dagisdagarna så att hon är på dagis imorgon som vanligt, eftersom Jocke kan ha henne hemma idag! Så nej, du behöver inte hålla henne 😊

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s