2.10.2016 – hello october

Helgen är över och vi har hunnit gå in i oktober sen jag skrev sist. Min flunssa håller i sig, men har som tur inte brutit ut till någon mega-dunder-förkylning. Jag var med och spelade match igår, men idag satt jag på sidan under träningen. Har gått omkring med konstant huvudvärk i typ tre dygn nu, så ordentlig vila känns som enda lösningen för att bli av med det här fanskapet.

image

Vi har alltså haft en väldigt lugn dag. Vi lekte i parken en timme på morgonen innan vi gick hem och åt lunch och sov dagssömn. Sedan följde Minou med mig till träningarna och därefter blev vi bjudna på gryta hemma hos mamma och pappa. Väl hemma blev det korgbollstävling, kvällsgröt och slutligen sovdags för minstingen. Jag och killen skall göra ett försök i att se en film ikväll, men jag vet redan hur det kommer att sluta. Killen snarkar efter 10min och jag sitter själv uppe och ser filmen till slut.

imageMinou har invigt sin nya myshalare (härifrån) idag.

-inlägget innehåller affiliatelänkar-

3 thoughts on “2.10.2016 – hello october

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s