29.9.2016 – Spräckt haka

Gårdagskvällen slutade lite olyckligt för min del då jag lyckades spräcka upp hakan på handbollsträningen. Men fick jätte fin och snabb service när jag åkte in till sjukhuset i Ekenäs för att limmas. Idag är jag lite öm och blå, men annars tycker jag såret ser fint ut!

image

Hakan har dock varit dagens minsta problem. Har varit tung i huvudet hela dagen och kaktusen i halsen har varit betydligt värre idag än igår. Efter att jag sov en riktigt tung sömn i 2h(!) mitt på dagen har jag otroligt nog känt mig betydligt bättre, och nu känner jag knappt av några symptom alls! Så jag siktar på skola som vanligt imorgon. Och match på lördag.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s