22.9.2016 – höstmarknad

Idag har jag varit iväg till Esbo med syster, medan Minou varit hemma med pappan.

image

På kvällskvisten åkte sedan pappan iväg på jobb, medan jag och Minou  besökte marknaden med morfarn. Minou åkte karusell för första gången och såg till och med ut att gilla det lite grann. Det var ju ingen störthäftig karusell precis, men hon fick både köra tåg och rida häst + bambi under ett och samma åk. Inte så illa alltså.

image

Imorgon är det dags för skola och dagis igen. Hoppas hon hinner leka av sig tillräckligt då när det är lite längre dag. Igår började hon gråta då vi skulle åka hem, hon ville ju leka vidare. Haha, gullegumman!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s