21.9.2016 – Goodmornin´ on ya!

Sitter och dricker kaffe hemma vid eget matbord igen och ögnar halvdant igenom semesterbilderna från kameran. Lovade ju er ett inlägg med semesterbilder och det skall jag såklart hålla, men först har jag en hel del här hemma att ta itu med. Minou får åka till dagis några timmar för att bekanta sig/uppfriska minnet lite igen, så då borde jag hinna packa upp, städa och handla under tiden. Jag borde också ha en inlämningsuppgift till skolan att göra, men den hittar jag ingenstans så jag måste kontakta läraren för att kolla upp saken.

Vi hörs senare! Önskar er en trevlig onsdag så länge.

split-kroatien-2016

One thought on “21.9.2016 – Goodmornin´ on ya!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s