4.9.2016 – Nu skall vi träna!

Nu har jag ordnat en timme i funktionell träning åt oss på Lyfte (Ekenäsvägen 68 -mitt emot Sisu) i Karis. Gratis! Jag vet, jag vet. Det är helt fantastiskt. Timmen kommer att hållas inkommande tisdag (6.9) kl.19:15-20:15. Alla som bara har möjlighet måste delta, det är jätte bra och rolig träning!

Meddela gärna ert deltagande åt mig på linda.sjoblom@hotmail.com, så vet vi ungefär hur många vi blir.

Ses på tisdag! ;)

4 thoughts on “4.9.2016 – Nu skall vi träna!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s