29.8.2016 – Måndagsdejter

Vi startar alltid veckan med en ledig dag, ingen skola och inget dagis.  Så den här morgonen åkte vi ut till Sandra&Saga för att umgås och leka en stund. Senare idag skall vi åka och titta på en liten bebis också, bara 1½ vecka gammal. Få se om bebisfebern lägger igång ;) För de här två är minsann inga bebisar längre!

image

På tal om något helt annat så har jag nu ordnat så vi får en gratis timme i funktionell träning på Lyfte av Gutte! Vi måste bara komma överens om en tidpunkt. För mig passar tisdag kvällar, sen fredagseftermiddag, eller eventuellt också lördag eller söndag. Så vad har ni för önskemål på tidpunkt!? Jag hoppas ni är många som hakar på, för det här är verkligen en jätte bra träningsform och du kan vara i vilket skick som helst för att delta. Man behöver alltså inte vara rädd för att göra bort sig eller göra dåligt ifrån sig. Träningen anpassas efter din egen kropp!

10 thoughts on “29.8.2016 – Måndagsdejter

      1. Sku vara jätte kul att komma med. Men jag har ursel kondis just nu :) Ända motion jag får är ju ridningen och det är ej motion längre utan en ”vanlig sak i vardagen”. Så frågan är orkar jag med den där träningen?!:)))

      2. Absolut, som jag skrev så kan du anpassa träningen långt enligt din egen kroppsform! Det är ju bara att pausa lite om det känns för tungt 😊

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s