26.8.2016 – Helg

Jag började på ett inlägg igår som löd så här:

Fredag och det har betytt skoldag för min del. Ännu känns skolan riktigt rolig och bokföringen är ju väldigt logisk och enkel, så länge man använder lite sunt förnuft! Att vi endast har skola två dagar i veckan kommer att göra så att jag lyckas hålla motivationen uppe tror jag. Det känns jätte bra så här långt.

image

Jag hann aldrig slutföra och publicera mitt inlägg igår, så jag tar helt enkelt vid där jag slutade idag istället. Nu har det redan hunnit bli lördag och jag är som bäst på väg till bollhallen, där jag kommer att tillbringa största delen av helgen. Vi har en liten turnering där vi spelar mot två andra finska lag och ett svenskt lag, för att få lite matchrutin inför säsongen. Ska bli kul att se var vi står för tillfället gentemot de andra finska lagen. Nu måste jag kila så jag inte kommer för sent! Då blir det böter för mig. Trevlig lördag!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s