24.8.2016 – Ensam hemma

Gårdagen gick alldeles utmärkt för oss båda två till min glädje. Minou hade varit glad hela dagen på dagis, sovit bra och ätit helt okej. För min egen del så kändes skolan riktigt intressant och än så länge hänger jag med i allt vi gått igenom, hehe. Även om jag själv är ledig idag så får Minou hänga på dagis några timmar för att komma in i rutinerna där. Jag förde henne strax före halv tio och tänkte hämta henne efter att de ätit mellanmål vid halv tre ungefär.

Det är inte ofta jag har flera timmar tid för mig själv här hemma, så jag har passat på att röja och städa riktigt ordentligt de senaste tre timmarna. Att bara sitta och göra ingenting känns ju lite bortkastat liksom. Men nu skall jag faktiskt äta och dricka en kopp kaffe innan virvelvinden kommer hem igen, för det är något jag uppskattar att göra i lugn och ro.

image

Och nu insåg jag precis att jag förmodligen missat min frissatid idag! Shiiiit också!

3 thoughts on “24.8.2016 – Ensam hemma

  1. Kan du berätta lite om hur du känner mammarollen nu och hur du kände tidigare? Är det lättare nu? Kändes det som att du var för evigt fast i början eller var det endast lycka? Tittar du tillbaka på bebistiden och tänker att det var lätt som en plätt eller är det skönt med ett dagisbarn även om det säkert är svårt att släppa taget? Vad ser du fram emot medan hon växer upp? Vad har varit bäst/jobbigast? Hur har det förändrat dig och tycker du att du är på rätt spår efter DinoDina? Hon är så himla söt din flicka!

    1. Hej Cecilia! Tack för dina frågor, de får nog bilda ett helt eget inlägg eftersom det skulle bli ett allt för långt svar att skriva här 😄 Och tack för komplimangen också, jag kan inte annat ån hålla med dig 😉

      1. Det var ett inlägg jag menade! Ser jag fram emot ;) har själv en 8 månaders skrutt så läser gärna om någon som har lite försprång!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s