22.8.2016 – Imorgon börjar det

Nu börjar det vara lite pirrigt alltså. Imorgon skall loppan vara ensam på dagis för första gången, en lång dag dessutom! Eftersom det är första skoldagen för min del hoppas jag ändå att den är lite kortare, så att jag kan hämta henne tidigare.

Jag har liksom bara funderat på hur det skall gå för Minou hela tiden, så jag har inte alls hunnit fokusera på mig själv. Jag skall ju faktiskt börja med något helt nytt jag också. Det börjar vara några år sedan jag studerade sist, och så är det ett helt nytt ämne också. Bokföring. Jag gillar ju siffror, analyser, resultat och sånt crap, så förhoppningsvis är det en utbildning som passar mig. Annars kan det bli ett tungt läsår.

Nu är det dags att kila i säng så vi kommer upp i tid imorgon! Håll tummarna för oss (eller mest för Minou) är ni snälla.

image

8 thoughts on “22.8.2016 – Imorgon börjar det

  1. Håller tummarna! Är säker på att hon kommer fint in i vardagen på dagis 😊
    Och lycka till du med! Hoppas att du kommer att trivas med dina studier.

  2. Vad blir du för något efter ett år? Hade också behövt uppdatera mina bokföringskunskaper, är det axxell som ordnar?

    1. Jag borde få merkonom papper efter det här året. Det är en 2-årig utbildning, men jag borde få hela första året till godo genom tidigare arbetserfarenhet. Det är vuxenstudier vid Axxell, jo!

  3. Ser att hon är på samma avdelning som vår Liam började på när han var 1,5. Helt ljuvlig personal, bättre dagisstart kan hon inte få (tror jag) 😊 Hoppas er nya vardag har börjat bra!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s