17.8.2016 – inskolningsdag 3

Vi började dagen med att försova oss imorse. Minou vaknar vanligtvis mellan 6.30-7.30, så jag använder helt enkelt inte väckarklocka längre. Men idag vaknade jag kl.8.40 och höll på att få en smärre chock när jag såg hur mycket klockan var. Sist hon sov så här länge var typ… Aldrig! Jag tror hon aldrig sovit längre än till 8.15 faktiskt.

Jag hade i alla fall planerat att vi skulle vara på dagis vid 9-tiden, så jag fick bråttom upp. Kilade ner och gjorde i ordning frukost åt mig själv och Minou och några minuter senare vaknade fröken själv. Vi åt, bytte blöja, klädde på oss och så drog vi iväg till dagis. Strax innan 9.30 var vi på plats och fick gå raka vägen ut på gården för att leka.

image

Nu är vi inne igen och jag sitter för första gången i ett annat rum. Än så länge har jag inte hört någon gråt, men det kan också bero på torkskåpet som brummar på bredvid mig och bedövar alla andra ljud. Men det får jag väl snart svar på, hur det gått alltså, när jag får gå med in igen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s