14.8.2016 – Dagis inskolning

Imorgon händer det. Minou börjar sin dagisinskolning PÅ RIKTIGT. Jag kommer att vara med henne där den här första veckan (dock i ett annat rum har jag förstått?) och från och med nästa tisdag kommer hon sedan att vara där själv tre dagar i veckan medan jag studerar. Pirrigt? Lite, jo. Mest nervös är jag över hur JAG skall komma ihåg att faktiskt föra dit henne de dagar vi kommit överens om. Vi har ju haft det så bra här hemma, utan några tider att passa så länge nu. Så det blir ju en omställning i sig bara att få morgonbestyren gjorda inom en viss tidsram. Men bra skall det gå… Visst?

IMG_4915

4 thoughts on “14.8.2016 – Dagis inskolning

  1. Oftast är det svårast för mamma :)
    En helt annan fråga som jag kom att tänka på när jag såg dig i hallen idag. Fortsätter du med handbollen nu till hösten?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s