31.7.2016 – Tröttma

-inlägget innehåller affiliatelänkar-

Det blev en lång tystnad här på bloggen tack vare min brådskande tidtabell i slutet av veckan och utflykten till Österbotten över helgen. Skall berätta allt om Linns 30-årsfest imorgon, men nu är jag så finito att jag tänker krypa ner under täcket i hopp om en ordentlig nattsömn! Klockan nio på kvällen, ja. Är. Så. Trött.

image

Mitt vackra enkla halsband som numera nästan alltid hänger kring halsen, fick jag av Elin i 30-års present. Linnet är kanske det skönaste jag äger och sommarens mest använda, kommer från Ellos.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s