15.7.2016 -Halva reapriset

-inlägget innehåller affiliatelänkar-

Just nu har Ellos ett supererbjudande där man får ytterligare -50% på alla rea-varor på barnsidan, så vad passar bättre en sån här regnig kväll än att nätshoppa lite? Med tanke på höstens resa beställde jag färdigt hem en kortärmad pyjamas och ett par shorts till Minou. Dessutom beställde jag ett par nya jeans åt henne eftersom jag tycker det ser så urgulligt ut då hon har jeans på sig. Hennes nuvarande kommer inte att gå på så länge till, men de här nya hoppas jag hon kan använda en god bit in på hösten.

Pictures17

Åt mig själv blev det ett par nya slip-in sandaler. Kände att jag saknade ett par sandaler utan remmar, som går lätt och fort att dra på foten, så nu fick de här följa med hem på prov. Jag äger i och för sig ett par Adidas flip-flops. Men jag får alltid en uppläxning av min systers sambo då jag har dem, så jag tänkte bespara honom förödmjukelsen då vi åker på gemensam resa i september, haha!

Vill ni också shoppa barnkläder från rea avdelningen till -50% så använd koden 345705 i kassan. Erbjudandet gäller bara ett par dagar, fram till 17.7.2016!

One thought on “15.7.2016 -Halva reapriset

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s