24.6.2016 – glad midsommar

-inlägget innehåller affiliatelänkar-

Midsommarhälsningar från Tallinn! Här har det regnat största delen av dagen så här långt, så vi har gömt oss i båten och passat på att städa upp ordentligt efter vinterförvaret. Nu har regnet dock hållit upp ett tag, så vi var precis ut och tog en bit mat för att klara oss till kvällen.

image

Det är ändå rätt mysigt att sitta inne i en båt när regnet smattrar ner där utanför, kan jag tycka. Jag har bäddat skönt i vårt sovrum med nya lakan som jag beställde enkom till båten tidigare i våras. Skall ännu beställa några nya underlakan och annan inredning att piffa upp med här. På tal om det så vill jag tipsa er om att man nu får -30% rabatt på hela sin beställning hos Ellos fram till 29.6.2016 med koden 335476! Det gäller oavsett om det är normalprisvaror eller reavaror. Not shabby.

image

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s