22.6.2016 – onsdag

Godmorgon på er! Här vaknade vi upp med samma hälsoläge som igår, varken bättre eller sämre. Vi skall strax åka iväg till Karis och hänga där några timmar, mamma har Minou-brist efter att inte har sett henne på en vecka. Själv tänkte jag passa på att gå på loppis utan ett barn hängandes på höften!

IMG_4452

Senare skall jag också köra ett lätt gympass om kroppen tillåter. Jag brukar försöka träna på som vanligt då jag får känningar av flunssa, antingen försvinner den efter det eller också bryter den ut ordentligt.

IMG_4453

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s