19.6.2016 – Lördagen

IGÅR. Lördag. Regn. Reastart. Ni behöver inte ens kunna läsa mellan raderna för att förstå att jag inte var den enda som besökte Mall of Scandinavia. Centret var huuuge, väldigt imponerande. Men jag orkar faktiskt inte med så mycket folk. Det suger energin ur en att måsta köa överallt. Till provrummet. Till kassan. Till toan. Till kaffet. Så det blev inte så mycket shoppat. Minou fick ett par nya sneakers från Åhléns eftersom vi tappat hennes ena Adidas sko. Favoriterna :(  Och jag fick ett par värmeshorts.

image

2 thoughts on “19.6.2016 – Lördagen

    1. Nå inte vet jag om det heter så på riktigt, men träningsshorts som är som cykelbyxor, som jag har under spelshortsen när jag spelar handboll.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s