18.6.2016 – Stockholm

Godmorgon från andra sidan potten. Vi kom ju redan tidigt igår morse, men dagen rullade på i ett kör och när vi äntligen kom till boendet på kvällen så var jag för trött att plocka fram bloggen. Resorna gick i alla fall bra. Jag hade rätt mycket grejer att släpa på, men packar man smart så funkar det.

image

Minou var nöjd hela vägen. I tåget pynjade hon på med sina ärter som jag packat med och på båten gick vi till hytten för att sova efter en snabbis i Tax Freen och café.

image

Idag regnar här ganska kraftigt, så jag vet inte riktigt vad vi skall hitta på. Tror vi får snylta skjuts av killen nåt tag när han har paus under dagen och åka iväg till något köpcenter. Mall of Scandinavia kanske?  Vi var faktiskt på väg dit helgen det öppnade, men då var det sådant kaos i parkeringshuset, så vi gav upp efter att har tvinnat på där i en dryg halvtimme.

image

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s