13.6.2016 – Nystart

Måndag och nystart. Veckan är fullbokad med program och på torsdag kväll reser vi iväg till Stockholm med Minou. Riktigt rolig vecka som jag ser fram emot!

IMG_4440

Men vad menar jag med nystart då? Jo, att jag nu ska ta tag i mina matvanor som varit allt annat än bra på sistone. Uppsvullen mage med illamående som följd har nästan hört till vardagen de senaste veckorna. Jag har väl inte ätit jätte jätte ohälsosamt, men allt för oregelbundet för min känsliga mage. Nu skall kolhydratintaget minskas (inte skippas helt dock, vi har hård träningssäsong på gång) och mattiderna bli mer regelbundna. Egentligen skulle jag vilja köra en detox för att rensa hela tarmen, men på grund av träningen är det omöjligt att göra något sånt nu. Kroppen skulle kollapsa. Dessutom är jag osäker på om jag skulle klara av det, jag är allt för beroende av mat, haha!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s