29.5.2016 – Guld

Gokväll på er. Hoppas ni haft en skön helg? Vi gick och kammade hem guldmedaljen i helgens turnering, och ingen var väl mer förvånad över det än vi själva. Ett gäng gamla BK gamyler. Det var riktigt roligt att spela utan någon som helst press och det gav ju helt tydligt resultat också. Som sagt, en guld medalj var ytterst oväntad.

13267873_10101710517506260_4667152886831490524_n

Medaljen förde såklart med sig ett extra gott humör, så jag bestämde mig för att fira med en liten utgång på kvällen. Minou åkte ut till stugan med sin mormor och morfar, så att också killen kunde följa med. Det blev en lugn kväll med mat och dryck ute på terrass för min del, medan största delen av gänget fortsatte vidare på krog. Hade själv bara ingen lust att trängas på ett svettigt dansgolv. Det tackar jag för idag! Bara tröttheten som gjort sig påmind, annars har jag mått som en liten gu(l)dinna.

Nu skall jag äta pizza rester från dagens lunch. Yummie!

6 thoughts on “29.5.2016 – Guld

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s