18.5.2016 – Väntar på skjuts

Punktering på bilen var det ja. Sitter därmed ganska strandad här hemma idag. Men om ungefär en halv timme plockar mamma upp oss då hon slutar jobbet, så åker vi med henne till Karis sen. Jag skall in till Böle och spänna tandställningen igen imorgon bitti, så vi stannar där över natten och så kommer pappa att vara med Minou medan jag åker in. Fördelen med att ha en pappa som är egenföretagare, att han kan flexa sina arbetstider lite! Det var ju det jag själv också tyckte var så skönt då jag startade webbshoppen. Men sen då jag öppnade butik rök ju den friheten helt och hållet, då var jag fast sex dagar i veckan. Inte precis en önskvärd jobbsituation. Men så klart något man får vara beredd på några år om man skall starta eget!

 image

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s