17.5.2016 – Dagens planer

Här sitter en med rak rygg och koncentrerad min och läser böcker för sig själv. Självklart måste alla böckerna i hyllan rivas ut innan man kan bestämma sig för vilken man ska läsa…

IMG_4318

Det blir dejt med Sandra och Saga idag igen. Vi ska äta upp lite kakrester från Sagas kalas, hehe. Sen ska jag ta mig ut på den där 10 kilometers länken som jag aldrig kom iväg på igår. Förutsatt att svärmor eller svärfar kan ha henne förstås. Annars får jag föra henne till Karis och själv gå på yogan som egentligen står på dagens schema. Skulle bara inte orka köra av och an dit idag eftersom jag måste till Karis både onsdag och torsdag igen… Nåja, det där klarnar väl under dagen. Nu skall jag lacka naglar och se ett avsnitt Game of Thrones medan avkomman sover. Bråda dagar ;)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s