16.5.2016 – En måndag morgon

Här har vi haft en lugn morgon. Tittat på Mumin, kört lite ”mopo” och ätit en lång frukost. Minou tog sovmorgon idag och sov en timme längre än vanligt, det tackar jag för! Det betyder förstås också att dagsrutinerna rubbas lite, men det får vi lösa under dagen.

image

Efter en helg av regnväder är det skönt att solen tittar fram lite igen, så vi kan göra något annat än sitta inomhus. Vi tänkte ta en kaffe på stan med Sandra och Saga senare och så ska vi gå till parken en stund. Borde också springa en tia idag enligt vårt träningsschema, men vi får helt enkelt se hur det löser sig med barnvakt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s