10.5.2016 – att planera om dagen

Höll på att få chock när jag kollade på klockan och den visade 8.00 när Minou vaknade imorse. Hon sover aldrig så länge! 6.30 är den vanliga tiden vi stiger upp. Kalaset och solen måste nog har tagit på igår.

Att få henne att sova igen kl.9.30 som hon brukar var ju ganska omöjligt på grund av den sena väckningen. Så vi fick strukturera om dagen lite och jag tänkte att vi får försöka klara oss med endast en tupplur idag istället. Få se hur det ska gå, kan hända att jag har en riktigt olycklig och övertrött flicka ikväll.

IMG_4281

2 thoughts on “10.5.2016 – att planera om dagen

  1. Jag känner så igen mig i det här. Först lycklig över att ha fått sova länge och sedan börjar jag fundera hur det ska gå med sovturerna.. Melker har vaknat 06 så länge att jag är van att planera dagsprogrammet efter det :)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s