26.4.2016 – Hot Stone

Lill-pinglan tyckte att vi skulle stiga upp 06.15 idag, så det känns som om jag gått i en lätt dimma hela dagen. Om en timme när hon sover nästa gång skall jag kila iväg på Hot Stone massage, kan hända att det blir en liten tupplur för mig då också, haha. Jag har aldrig varit på Hot Stone innan, nån av er som provat? Jag förställer mig en riktigt avslappnande och skön massage. Ingen idrottsmassage som man bara vill gråta av den här gången!

IMG_4177

Mycket koncentrerad läsning på gång för tillfället.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s