20.4.2016 – Vår kaoszon

Jag drabbades av städiver imorse och bestämde mig för att ta tag i hjälpköket -vår kaoszon i huset. Eller det råder mer eller mindre kaos i alla rum i vårt hus, men här är det absolut värst. Killen använder det som sin avlastningszon för kläder. Även om han har sina klädskåp här så kommer kläderna oftast inte så långt som till skåpen. Också Minou har sitt klädskåp här i och med att det var här vi hade skötbordet när hon var mindre. Eller vi har det fortfarande, men det används inte så flitigt eftersom hon inte klarar av att ligga stilla mer än två och en halv sekund när man skall byta blöja…

Min point var i alla fall att jag alltid blir lite lättare om hjärtat, varje gång jag får ett rum ordentligt uppstädat. Mitt mål är att gå igenom varje rum och alla skåp under våren, och rensa ut allt skräp som vi inte använder eller vill ha mera. Someone´s trash is anotherone´s treasure. Ger/säljer hellre vidare det till någon som har mer glädje av det!

IMG_1029

Så här kan hjälpköket se ut när det är tömt på grejer. Riktigt så ser det inte ut nu, men det är på god väg!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s