12.4.2016 – underbar dag

Alltså det blev ju en så himla skön dag idag, ännu bättre än jag kunde ana imorse. Bestämde mig för att stanna i Karis över dagen. Lunchade med Löfen, satt ute i solen medan Minou sov och avslutade med en åtta kilometers länk på kvällskvisten innan vi körde tillbaka hemåt. Muy bueno.

image

(obligatoriskt bildbevis)

Men vet ni. Jag har drabbats av värsta vårtröttheten. Jag är så trött, så trött. Hela tiden. Hoppas det går över fort, för det här är ju en underbar årstid som man gärna vill njuta av. Så, nu ska den här tjejen strax kila i säng. Klockan 21.25.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s