7.4.2016 – tandreglering

Det har gått 3 veckor sedan jag lade in tandställningen och det är dags att åka och spänna den. Sitter på tåget mot Böle som bäst. Jag vet inte om jag inbillar mig, men jag tycker faktiskt att tänderna redan har ändrat synbart. I alla fall för mig som sett på dem varje dag. Jag börjar nu äntligen vänja mig lite vid att ha den där också. Visst känns det fortfarande som om jag skulle gå omkring med en enorm snusprilla under läppen, men den skaver inte så mycket längre.

Själv tänker jag sitta och plugga bokföring under tågresan, men tycker att ni kan gå in och fynda splitternya, snygga och framför allt BILLIGA Hunkydoryn som jag precis laddat upp på Huuto. Kommer att ladda upp mer efterhand, men detta är vad jag hann med innan jag skulle iväg till tåget. Detta är alltså restlager som jag blivit kvar med från DinoDina.

image

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s