23.3.2016 – onsdag

Jag känner att det blir lite ont om bloggtid för tillfället. Jag brukar försöka pricka in bloggningen under Minous dagssömner, men den här veckan rusar jag iväg till lägenheten för att måla vid varje tillfälle som ges. Vilket i klartext betyder just under Minous tupplurer… Så. Ni får ha lite överséende den här veckan. Sen är förhoppningsvis lägenheten färdig och jag får fortsätta på som vanligt igen. Passar dock på att slänga in ett litet livstecken nu medan Minou är så fokuserad på att rensa ur min plånbok!

image

Fick precis ett meddelande om att mitt Ellos paket kommit. Excited! Måste se till att hinna plocka upp det under dagen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s