5.3.2016 – New in

Jag minns för många år sedan (på tiden då jag främst bloggade om mode) när jag visade upp lite shopping här på bloggen och jag fick en spydig kommentar om att jag skröt över att jag kunde handla kläder på barnsidan (hahaha! Det är ju verkligen något att skryta om!). Nåja. Den här gången ska jag stoltsera med att jag handlat på avdelningen för stora damer istället. Fyndade en blus i härligt mönster på -70% i Seppälä här om dagen. Blusen som alltså egentligen är allt för stor som blus för mig, blir perfekt som tunika/klänning istället.

100CANON20

IMG_4092

Nu under vintern och våren kommer jag att bära den tillsammans med svarta stuprörsjeans, medan jag i sommar tänker gömma in ett par shorts där under. Hade den varit lite längre hade jag kunnat tänka mig använda den som klänning, men med risk för att blotta rumpan tror jag det ändå är bäst att säkra upp med ett par shorts!

IMG_4088

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s