2.3.2016 – Rabattkoder

Alltså jag bara måste slänga in ett par superbra rabattkoder till Ellos innan jag sticker iväg till Åbo alldeles strax. Erbjudandena är bara i kraft till 6.3.2016, så jag känner att jag måste göra detta NU!

Med koden 335712 får man ytterligare -50% rabatt på alla reavaror, och med koden 335426 får man -20% på alla normalpris produkter. Det som gör den här -20% rabatten till något extra är att den också gäller möbler(!), det brukar nämligen de vanliga rabattkoderna inte göra! Ajajaj, vad det kliar i mina shoppingfingrar nu…
Jag började nästan hyperventilera lite när jag läste det, för de har sååå mycket fint på sin möbelavdelning just nu som jag skulle vilja ha.

3 thoughts on “2.3.2016 – Rabattkoder

    1. Det vill jag också göra! Och nya mattor! Och nya möbler! 😄 det är farligt att vara hemma, borde har lås på datorn så man inte ens slipper o titta på sånt 😁

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s