10.1.2016 – matchdag

Efter en månads lång matchpaus (inte träningspaus dock) drar serien igång idag igen. Jag blir strax upplockad av några andra flickor i laget och så drar vi iväg till Helsingfors. Har sovit helt värdelöst inatt igen, så jag är antagligen inte piggaste flickan i laget. Men bara man kommer igång så glömmer man nog tröttheten! Håll tummarna för oss nu, det är en viktig match för oss att vinna ifall vi ska bli bland de fyra bästa och ta oss vidare till slutspel.

image

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s