7.1.2016 – strandad i hemmet

Vi fick ringa och avboka Minous tandläkarbesök imorse då bilen inte startade, så nu sitter vi strandade här hemma istället. Vattnet till ena duschen har frusit och fönstren isar igen. Men vi har faktiskt rätt så varmt här inne just nu ändå. Vi skruvade upp oljepannan rejält igår, och takkan går het dygnet runt. Som tur är det bara en natt av den här kylan kvar innan det börjar bli mänskliga grader igen!

IMG_3878

Förhoppningsvis får jag igång bilen i eftermiddag, så jag inte behöver avboka min fotvård också. Sedan lovade jag syster att ta sista timmen i butiken så hon får åka hem och ta in hästarna lite tidigare.

One thought on “7.1.2016 – strandad i hemmet

  1. nån klippsk med käpp i reven har lämnat wc dörren på glänt i stallet så varm vattnet har frusit och vattnet uppe i wc lika så! Tur funkar ännu kall vattnet nere i stallet. Men jo hästarna får komma in och värma upp stallet idag :( morrr….

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s