6.1.2016 – håret

När bilmotor temperaturen sjunker MEDAN man kör, då är det ett tecken på att det är lite för kallt ute. Var ändå tvungen att aktivera mig genast från morgonen eftersom vi hade morgonträning den lediga onsdagen till ära. Minou fick följa med till Karis och hänga med sin mormor medan jag tränade. Sambon är fortfarande hemma på jullov, men han jobbar flitigt på i våningen så vi ser inte så värst mycket av honom ändå.

image

Jag förstår ju att ni är sjukt nyfikna på min nya frilla, så nu ska jag äntligen förse er med en bild. En mörk och grynig mobilbild på ett ofixat hår (men det är det ju alltid -jag är kanske sämst i världhistorien på att fixa håret), men det får väl duga den här gången. Annars finns det risk att ni inte får se det innan sommaren, då det antagligen växt ut igen.

Nu skall jag byta bajsblöja och plocka ut potatisgratängen ur ugnen. Tjing!

2 thoughts on “6.1.2016 – håret

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s