22.12.2015 – Vart tar dagarna vägen?

Två dagar till jul. Jaha, när hände det liksom? Här har programmen avlöst varandra titt som tätt och jag har knappt varit hemma alls de senaste dagarna känns det som. Det har varit lite julfester, lite handboll, lite renovering och lite släktträffar. Lite gott och blandat helt enkelt. Här hemma har jag inte alls hunnit förbereda inför något julfirande. Julstädning, vad är det?
Som tur kommer vi att hålla till på annat håll under hela julhelgen, så jag slipper få städsocialen flåsandes i nacken.

IMG_3822

Ikväll kommer vi att äta julmiddag och fira med sambons sida eftersom de kommer att åka iväg söderut på julaftonen. Så nu skall jag ut på stan och panikhandla de sista klapparna, samt slå in dem! Sedan, kanske panikstäda en smula om jag hinner.

One thought on “22.12.2015 – Vart tar dagarna vägen?

  1. Hoppas ni får en riktigt mysig jul! :) Här firar vi också med en 8 mån. liten tös..Det är ju kul att ha lite städigt och mysigt hemma men konstaterade nyss att det liksom inte är värt att stressa ihjäl sig över att det är lite damm på översta hyllan..varken bebén eller julgubben tittar efter där är jag ganska säker på ;)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s