4.12.2015 – festvecka

Nu sitter jag på tåget mot Helsingfors och Kristas 30-års fest. WhatsApp gruppen går het och Nathalié har precis meddelat att hennes flyg är inställt pga storm. Så deprimerande! Och Jemppas flyg är sent… Som tur går VR iaf idag, hade inte blivit förvånad om regnet eller blåsten hade satt stopp för det också. Eller kanske mörkret.

Krista är inte den enda som firas den här veckan. I onsdags var vi till farmor och grattade henne på 94-års dagen. Det ni. Trettio i all ära, men nittiofyra och helt klar i knopp och kropp. Det är beundransvärt tycker jag!

IMG_8522

One thought on “4.12.2015 – festvecka

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s