1.12.2015 – bra tisdag

Hej på er! Vad det är ljust ute idag. Första dagen på länge som jag inte behöver ha belysningen på inne dagtid. Kanske är det ljuset, eller faktumet att vi haft en lite bättre natt (endast upp fem gånger), men vi är båda mycket piggare och gladare än på länge idag känns det som. Minou har precis fått i sig lite mellanmål och nu tänkte vi kila iväg på loppis.

 

100CANON7

 

Senare i eftermiddag skall jag iväg på RumpaMage pass på Active. Ni (raseborgare) har väl inte missat att de har en julkalender nu var de kör en gratis timme per dag fram till jul? Idag alltså RumpaMage. Så peppad!

 

2 thoughts on “1.12.2015 – bra tisdag

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s