2.11.2015 – Perfekta klänningar

Alltså jag ramlar nästan ur stolen när jag tittar på alla de här vackra festkläderna som vi fotade med Elin i fredags. Jag tar tillbaka det där om att jag inte var redo för julen, nu är jag. Eller i alla fall för julfesterna! Jag vet inte om det är Elin som får kläderna att se så förbaskat bra ut, men varendaste en klänning satt som smäck och var så sjuttons fin på!

Pictures10

Och den här mixen sen! Jag har faktiskt inte ord för att beskriva hur förtjust jag blev i den. Vi mixade alltså ihop en topp och byxa av samma material, och vips så hade vi världens snyggaste jumpsuit.

Pictures11

Plötsligt var alternativen på Gala-outfits betydligt fler, hehe…

Ni hittar naturligtvis alla plaggen på DinoDinas webbshop (än så länge under senast inkommet).

One thought on “2.11.2015 – Perfekta klänningar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s